Vaalikokous

Rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa! (Joh. 13:34-35)

Keskiviikkona klo 18.30 pidetään vaalikokous, jossa valitaan Ristin killan toimijat ensi vuodelle. Kilta koostuu meistä kaikista, eikä kukaan järjestä killan toimintaa ellemme tee sitä itse, yhdessä, Jeesuksen kanssa (1.Kor. 3:6-8).

Tarvitsemme vastuunkantajia monenlaisiin hommiin: pieniin ja suuriin, erilaisille ihmisille sopiviin. Kynnys lähteä mukaan ei ole korkea: tärkeintä on halu toimia osana Kristuksen ruumista (Ef. 4:16; Matt. 11:28-30). Tehtävien joukossa on varsinaisia herkkupalojakin: ryhdy minigolf-vastuunkantajaksi, ja saat rahapalkkion sekä hyvän mielen lisäksi mahdollisuuden halutessasi palkata itsesi minigolf-radan kesätyöntekijäksi! (Ristin killalla on minigolf-rata Sibeliuspuistossa, ks. http://www.ristinkilta.fi/minigolf/ )

Kannattaa tulla vaalikokoukseen paikan päälle, mietitpä toimijaksi ryhtymistä tai et! Pelkästään katsomaankin saa ja kannattaa tulla, voit vaikka jättää asian hautumaan ja ruveta vastuunkantajaksi vuoden päästä. Vaikket tulisikaan kokoukseen, olisi kiva jos rukoilisit johdatusta valintoihin ja Ristin killan ensi vuoden toimintaan (Ps. 127:1).

Me tiedämme Kristuksen elävän (Joh 19:25) ja pitävän huolen omistaan (Ps. 55:23). Tähän luottaen aiomme asettua ehdolle Ristin killan tulevaan johtokuntaan puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi. Tahdomme rakentaa Ristin kiltaa yhteydessä Kristukseen ja toinen toisiimme, niissä tehtävissä, joita meille on annettu (Joh. 13:34-35; Matt. 28:18-20; Gal. 6:2).

Hannu Hartikainen
Pekka Tiilikainen

Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne! (2.Kor. 13:13)

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.